24 február 2016

A Jeep® a 2016. évi Genfi Autószalonon

• A márka fennállásának 75. évfordulójára létrehozott '75th Anniversary' limitált szériás modellcsalád
• Cherokee - Új Overland felszereltségi szint az EMEA térségben
• Grand Cherokee SRT Night - új limitált kiadással jelentkezik minden idők legerősebb, leggyorsabb Jeep modellje
• Renegade Dawn of Justice - a limitált kiadás premierje
• Garage Italia Customs - egyedülálló bemutató autó értelmezi újra a Cherokee modellt

A Jeep® és legendás szellemisége a mai napon visszatér a 86. Genfi Autószalonra, hogy a márka történelemben és izgalmakban bővelkedő standján a múlt modelljei találkozót adjanak napjaink típusainak, és együtt ünnepeljék a márka fennállásának 75. évfordulóját. Ez nem pusztán elismerésre méltó teljesítmény, de fontos mérföldkő is a márka ambiciózus jövője felé vezető úton, amelyre ugyanazzal az eltökéltséggel lépünk rá, aminek köszönhetően 2015-ben sorban a harmadik alkalommal értünk el kiemelkedő értékesítési sikereket az EMEA Európa, Közel-Kelet, Afrika) térségben, illetve negyedik alkalommal világszerte.

A Jeep márka útját említésre méltó rekordok és legendás modellek szegélyezik. A legelsők a sorban a megállíthatatlan 1941-es Willys-Overland MB katonai modell, valamint a híres 1945-ös CJ-2A (civil Jeep) voltak, amelyek alapján a modern, sorozatgyártású terepjáró modell megszületett. A Jeep 1946-ban, a sokoldalú, hétszemélyes Willys Wagon bevezetésével megteremtette a szabadidőjáművek fogalmát és kategóriáját. Szintén úttörőként, 1963-ban hoztuk létre a prémium nagy SUV szegmenst a Jeep Wagoneer megjelenésével, majd az 1984-es Jeep Cherokee forradalmasította a kategóriát, mint minden idők legelső önhordó karosszériára épülő szabadidőjárműve.

Ezeket a mérföldköveket három különleges veterán autó: egy 1941-es Willys-Overland MB, egy 1947-es Willys Wagon, és egy 1963-es Jeep Wagoneer felvonultatásával ünnepli a Genfi Autószalonon a márka. A Jeep múltjából a márka jelenébe vezető utat jelképező, új '75th Anniversary' (75. évforduló) limitált kiadások, amelyek ugyancsak tiszteletüket teszik a kiállításon, 2016 második negyedévétől megjelennek a térség márkakereskedői hálózatában. A korlátozott példányszámú szériákat izgalmas, új külső megjelenés, ünnepi embléma, egyedi belső kialakítás, valamint különleges felszereltség jellemzi.

A Jeep legendája a Cherokee Overland felszereltségi szint megjelenésével folytatódik. Az új csúcsmodell a márka legendás terepképességeit még kifinomultabb, még elegánsabb megjelenéssel párosítja. Ugyancsak a figyelem középpontjában áll a Jeep Renegade Dawn of Justice limitált széria, amellyel a hamarosan bemutatkozó: 'Batman Superman ellen - Az igazság hajnala' című filmben találkozhatunk, valamint az exkluzív Grand Cherokee SRT Night kivitel, a valaha épített legerősebb és leggyorsabb Jeep modell legfrissebb kiadása. A Jeep kiállítási területén (5. csarnok, 5130. stand) a Garage Italia Customs által tervezett, egyedi Cherokee is megcsodálható.

 

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kép


Download

Kapcsolódó képek