12 május 2014

A Jeep® a Harley-Davidson® 2014-es partnere az EMEA régióban


A Harley-Davidson® partnereként a Jeep® szponzorálja a legendás amerikai motorgyártó 2014-es főbb rendezvényeit az EMEA régióban
• A két márka együttműködése olyan, az általuk közösen vallott értékeken alapul, mint a szenvedély, szabadság és eredetiség
• Az első rendezvényre a franciaországi Saint-Tropez-ban került sor: a Jeep volt a főszponzora a május 8-11. között tartott 8. Harley-Davidson® Euro Fesztiválnak
• A programon résztvevő motorosok a Jeep tesztpályáján kipróbálhatták a Jeep Wranglert, az új Jeep Cherokee-t és a márka zászlóshajóját a Grand Cherokeet
• Három Wrangler adott ízelítőt az ikonikus Wrangler által kínált testreszabási lehetőségek végtelen tárházából, a Harley-Davidson® stílusú megoldásokat pedig autófestő művészek mutatták be a márka standján
• A fesztivállal kapcsolatos további hírek és fotók a jeep-people.com weboldal Harley-Davidson® szekciójában és a Jeep márka valamennyi közösségi csatornáján találhatók

A Harley-Davidson® hivatalos 2014-es partnereként a Jeep® fontos szerepet fog játszani a legendás amerikai motorgyártó legjelentősebb EMEA régióbeli (európai, közel-keleti és afrikai) eseményein. A Jeep és a Harley-Davidson® között létrejött megállapodás olyan, mindkét amerikai márka által elismert értékek előtt tiszteleg, mint szabadság, eredetiség, szenvedély és egyedülállóság, amelyek minden egyes modelljükben testet öltenek, és amelyeket az ügyfeleik is vallanak.

Az első eseményre, nevezetesen a 8. Harley-Davidson® Euro Fesztiválra május 8-11. között a híres franciaországi Saint-Tropez-ban került sor. A zenei rendezvény főszponzora a Jeep volt, és a programon a Harley-Davidsonnal együtt szerepelt. Az autógyártó lehetőséget kínált a világ minden tájáról összesereglett Harley-Davidson® rajongóknak, hogy a Harley-Davidson® faluban közelebbről is megismerkedhessenek az ikonikus Jeep Wranglerrel, az új Jeep Cherokee-val, valamint a Grand Cherokee zászlóshajóval és a Jeep tesztpályáján kipróbálhassák a modelleket.

A látogatók egy speciális, 1000 négyzetméteres pályán tesztelhették a Jeep terepjárók kivételes terepképességeit. A terepezés szinonimájaként ismert márka a szabadság szerelmeseit is megörvendeztette egy élő műsorral, amely során egy Jeep Wrangler karosszériaelemeit Harley-Davidson® stílusúakra festették.

A Jeep és a Harley-Davidson® közötti együttműködés az általuk közösen osztott értékeken alapul, mely szerint támogatják, hogy vásárlóik szabadon és eredeti módon élhessék meg érzéseiket. Mindkét márka termékeiben kifejezésre jut a szabadság és eredetiség, melyek segítségével ügyfeleik bátran érvényre juttathatják saját egyéniségüket. Azok, akik valamilyen Jeep vagy Harley-Davidson® modellt választanak, egyúttal egy olyan életstílus mellett teszik le a voksukat, amely révén egy a tapasztalataikat, szenvedélyüket és értékeiket egymással megosztó közösség részévé is válnak. A Harley-Davidson® és a Jeep által vallott értékek hasonlóságát hangsúlyozandó, minden egyes rendezvényen a legendás Jeep Wrangler nyitja a Harley rajongók találkozójának elmaradhatatlan programját, a látványos Harley-Davidson® felvonulást. A terepjáró már Saint-Tropez-ban is izgalmas színt vitt a fesztiválba.

A négynapos Harley-Davidson® Euro Fesztiválon a látogatók az autógyártó legújabb európai modelljét, az új Cherokee-t is megtekinthették a Jeep Harley-Davidson® faluban felállított standján, a tesztpályán pedig ki is próbálhatták azt.

A Jeep-területen egy réz színű, Wrangler Unlimited Rubicon kivitelt fújtak autófestő művészek jellegzetes Harley-Davidsonos megjelenésűre, átfestve a díszrácsot, a motorháztetőt, a tükörházakat és a pótkerék-takarót. Valamennyi érintett eredeti alkatrész és exkluzív kiegészítő a Mopartól származik, amely a Fiat Chrysler Automobiles gépjárműveit karbantartó szolgáltatásokat biztosítja.

A Jeep Wrangler a márka modellkínálatának egy ikonikus tagja, amely remekül megállja a helyét minden helyzetben, legyen szó egy sikkes éjszakai rendezvényről a városban vagy egy extrém terepről távol minden lakott területtől. Az autó aszfaltozott és aszfaltozatlan úton egyaránt könnyedén elboldogul. Már a motorháztető kinézete is árulkodik a "moparizált" Wrangler kirobbanó karakteréről. Az autó orrát fekete díszráccsal és nappali menetfénnyel varázsolták újjá. Jeep logóval ellátott tükörházak és félajtók garantálják a szabadság érzetét, amely védjegye a legendás modellnek. Jeep emblémával ellátott, fényes fekete 17 colos alufelnik, fellépő küszöb, küszöbvédők, tükörburkolat és fekete üzemanyagtöltő fedél teszik teljessé a "moparizált" megjelenést és még egyedibbé a Wranglert. Az autó utasterével a Mopar azt próbálja bizonyítani, hogy az '"utcai" követelmények olyan egyedi belsővel is párosulhatnak, amit semmilyen más márka nem képes nyújtani: a Jeep több mint 70 éve a génjeiben hordozza az eredetiséget. A teljes egészében kézzel készült bőrkárpitot a Jeep rajongóinak igényei szerint tervezték: a karosszéria színével megegyező színű betétekkel díszített fekete prémium bőrkárpit azt sugallja, az ember nyugodtan lehet fesztelen, miközben önmagát adja.

Hogy a márka tovább hangsúlyozza, milyen fontos számára is a Harley-Davidson® névvel szinonim kifejezés szabadsága, két különleges és mutatós, a Mopar® által készített kivitellel nyitotta és zárta az Euro Fesztiválon a május 10-én 16.00 órakor kezdődő felvonulást.

Az első autó egy kétajtós, fehér színű Jeep Wrangler Rubicon volt, amelyet Mopar kiegészítők tettek egyedivé, melyek közül érdemes megemlíteni a szélvédő fölött elhelyezkedő (két- vagy négyreflektoros) távfényszórókat, az emelő szettet, a nagyméretű gumiabroncsokat, valamint a megerősített lökhárítókat (az első lökhárítóba) beépített csörlővel.

A felvonulást záró, másik autó egy fekete Wrangler Unlimited Sahara volt, amelyet távfényszórókkal, díszráccsal, zárhíddal, sárvédőbe épített LED nappali menetfénnyel, Jeep logóval ellátott tükörházakkal, légterelőkkel, üzemanyagtöltő fedéllel, a karosszéria színével megegyező színű pótkerék-takaróval és Sunrider® vászontetővel turbóztak fel.

A Harley-Davidson® és a Jeep közötti együttműködés részeként a Harley-Davidson® rajongók és a H.O.G.® (Harley-Davidson® Tulajdonosok Klubja) tagjai pályázhatnak egy kétszemélyes moszkvai hétvégére. A nyertesek ellátogathatnak az orosz főváros szívében található Jeep pályára, ahol aszfaltozott úton és terepen egyaránt kipróbálhatják a Jeep modelleket, továbbá profi oktatók oldalán tesztelhetik és javíthatják vezetési képességeiket a "City Jungle", a "Cherokee Trail", illetve az "Only Wrangler" pályákon. A jelentkezés és a versenyen való részvétel feltételei megtalálhatók a hivatalos H.O.G.® weboldalon, a Harley-Davidson® csatornákon, a jeep-people.com oldalon, valamint a Jeep közösségi csatornáin.

Együttműködésük keretében a két amerikai márka idén egész évben lehetőséget biztosít a látogatóknak, hogy többek között olyan közös rendezvényeken próbálhassák ki a járműveiket, mint a június 12-15. között tartandó 2014-es Európai H.O.G. Rally és Horvátországi Harley Napok Biograd na Moruban, a július 4-6. között megrendezésre kerülő 2014-es Barcelonai Harley Napok Spanyolországban, vagy a szeptember 2-7. között zajló Európai Motoros Hét az ausztriai Faaki-tónál.

A Jeep és a Harley-Davidson® közötti megállapodás értelmében a jeep-people.com és valamennyi hivatalos Jeep weboldal ezentúl az amerikai motorgyártó teljes nemzetközi eseménynaptárát is tartalmazza.

 

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kép


Download