14 június 2013

A Jeep® köszönti a Harley-Davidsont 110. születésnapján

 
A Jeep is részt vesz az idén 110 éves Harley-Davidson születésnapi ünnepségein, amelyeket Rómában, június 13-16. között tartanak. Több ezer Harley-Davidson rajongó érkezik a városba a világ minden részéből, hogy részt vegyenek az amerikai motorkerékpár-márka által valaha Európában szervezett legnagyobb eseményen. A négynapos program során versenyek, kiállítások és élő koncertek szórakoztatják a vendégeket. Az eseménynaptár a http://110.harley-davidson.com/ címen megtekinthető.
 
A Jeep, részvételével a hitelesség, a szabadság és a szenvedély előtt tiszteleg – azon értékek előtt, amelyek nem csak a Jeep minden modelljét jellemzik, de a Harley-Davidson filozófiáját is tükrözik.
 
A Harley-Davidson rendezvényeit két római helyszínen tartják: a város történelmi kikötőjében, Ostiában, és a Foro Italicóban. A Jeep mindkét helyszínen egyedi kiállítási területtel lesz jelen a Harley-Davidson faluban.
 
A négynapos rendezvény során a Foro Italicóban felállítandó Jeep stand látogatói találkozhatnak az új Jeep Grand Cherokee modellel, míg a római kikötőben kialakítandó tesztpályán ki is próbálhatják a Jeep márka zászlóshajóját. A vendégek egy különleges tereppályán az ikonikus Jeep Wrangler legendás terepképességeivel ismerkedhetnek meg. A négynapos rendezvény során 15 Jeep gépkocsiból álló flotta segíti a szervezők munkáját.
 
A Jeep és a Harley-Davidson közötti kapcsolat meghatározó alapja, hogy mindkét márka az élet szabad, hiteles élvezetét hirdeti. Mindkettő legendás, amerikai márka, amelyek a szabadság és a hitelesség értékeit olyan termékeken keresztül népszerűsítik, amelyek révén az ügyfelek messzemenőkig érvényre juttathatják egyéniségüket, és amelyek mindig készen állnak bármely kalandra vagy utazásra.
 
  
A római kikötőben felállított Jeep stand a „Szabadság szerelmesei” és a Harley-Davidson világához szervesen kapcsolódó szólásszabadság előtt tiszteleg. Minden nap más és más alkotóművész látogat el a standra, hogy a Jeep Wrangler jellegzetes karosszériaelemeit (a hűtőmaszktól a motorházfedélig, a tükröktől a pótkerék borításáig) a Harley-Davidson motorkerékpárokon jellemzően megtalálható, kreatív motívumokkal díszítsék. 
A Harley-Davidson stílusában díszített Wrangler komponensek egytől egyig a Mopar® (a Fiat SpA és a Chrysler-csoport alkatrész-, szerviz- és ügyfélszolgáltatásokért felelős részlege) eredeti alkatrész- és tartozék-katalógusából származnak. Az esemény minden napjának záró mozzanataként a nap során dekorált elemeket felszerelik egy, a Jeep kiállítási területén található „Moparizált” Wrangler modellre.
 
A Mopar elemekkel díszített Wrangler kiegészítő világítást, Jeep logóval ellátott tükörházakat, valamint strapabíró koptatósávval ellátott, selyemfényű fekete küszöbvédő elemeket tartalmaz. A motorházfedelet egyedi matt fekete matrica díszíti. A modell funkcionalitását és egyedi megjelenését nappali világítás, kartervédő lemez és kanyarstabilizátor fokozza. A képet 18 colos, matt fekete könnyűfém keréktárcsák, a karosszéria színére fényezett pótkerékborítás, khaki színű Sunrider® vászontető, valamint a Jeep logójával díszített küszöbborítás teszi teljessé, így a „Moparizált” Wrangler még inkább kiemeli az alapmodell eleve összetéveszthetetlen, ikonikus megjelenését.

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kép


Download