Iratkozzon fel a hírlevélre

Iratkozzon fel az Stellantis Communications hírlevélre, és ismerje meg az összes újdonságot

28 szept. 2012

A Jeep® márka a 2012. évi Párizsi Autószalonon

Az idei Párizsi Autószalonon a Jeep® márka három új, limitált szériás modellel lép színre, amelyek tovább erõsítik a márka európai portfolióját.

A Jeep® márka a 2012. évi Párizsi Autószalonon

 
Az idei Párizsi Autószalonon a Jeep® márka három új, limitált szériás modellel lép színre, amelyek tovább erõsítik a márka európai portfolióját. Az újdonságok a zászlóshajó Jeep Grand Cherokee, az ikonikus Jeep Wrangler és a városi kompakt szabadidõjármû, a Jeep Compass alapjaira épülnek.


A Jeep párizsi standjának fõszereplõje az új Jeep Grand Cherokee SRT Limited Edition korlátozott példányszámban gyártott, kizárólag „Ragyogó fehér” színben forgalmazott változata. A különleges modellvariáns alapját a nagyteljesítményû Jeep Grand Cherokee SRT8 adja; jellegzetes megjelenését kimaszkolt részleteinek, szuverén menetképességeit pedig 468 lóerõs 6.4 HEMI erõforrásának köszönheti. Az új SRT Limited Edition modell azon sportkocsi-rajongók elõtt tiszteleg, akik még a versenypályákon sem szeretnének beolvadni a tömegbe.

Az új, korlátozott példányszámú Jeep Grand Cherokee SRT Limited Edition modell mellett szintén Párizsban mutatja be a Jeep a vadonatúj Jeep Wrangler Moab limitált szériás modellt. A vadonatúj Rock Lobster karosszériaszínben pompázó, gyárilag egyedien kivitelezett Wrangler az észak-amerikai túra- és 4x4-élet egyik meghatározó helyszínérõl, az Utah államban található Moab területrõl kapta a nevét.  Az új Wrangler Moab modell agresszív, divatos megjelenéssel ruházza fel a Jeep off-road bajnokát.

Párizsban tartja európai premierjét a Jeep Compass Overland különleges változata, amely elegáns, prémium részletekkel teszi még vonzóbbá a Jeep család városi kompakt szabadidõjármûvét. A szórakoztató és tájékoztató rendszerekkel gazdagon felszerelt, új Overland a Compass modellcsalád luxuskivitele.

A Jeep párizsi standján további jármûvekkel is találkozhatnak a látogatók: ott lesz a márka zászlóshajójának új felszereltségi szintjét demonstráló Jeep Grand Cherokee S Limited; az új beltéri részletekkel debütáló, 2013-as modellévi Jeep Wrangler, az ikonikus Wrangler limitált szériás példánya, valamint az új, korlátozott példányszámban kínált Jeep Compass Black Edition, amely augusztusban jelent meg a Jeep európai kínálatában.