05 március 2018

A Jeep® márka a 2018. évi Genfi Autószalonon

• Két EMEA premier: a vadonatúj Wrangler, az ikonikus Jeep® legenda negyedik generációja, és az új 2019-es Jeep Cherokee, a legkiemelkedőbb terepalkalmasságú középkategóriás szabadidő-jármű evolúciója
• Európai premier: az új Jeep Grand Cherokee Trackhawk, minden idők legnagyobb teljesítményű Jeep szabadidőjárműve
o Ezt a három modellújdonságot a Jeep sajtókonferenciáján, március 6-án, kedden reggel 10:15 órakor mutatjuk be a Jeep standján (5. csarnok).
• Az új Jeep Compass „Night Eagle" különkiadás is megjelenik a színen a Renegade és Grand Cherokee modellcsaládok legfrissebb újdonságai mellett
• Négy darab, Mopar tartozékokkal felszerelt Jeep modell színesíti a standot, köztük az új ötajtós Wrangler Sahara, amelynek terepalkalmasságát egyedi átalakítások teszik még lenyűgözőbbé

A Jeep márka három fontos modellújdonsággal vonul fel a Genfi Autószalonon. A középpontban az új Wrangler és Cherokee modellek állnak, amelyekkel most először találkozhat az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régió közönsége. A Grand Cherokee Trackhawk szintén először látható európai autókiállításon. A Genfben színre lépő újdonságokkal újabb fejezet nyílik az 1941 óta az off-road autózás szinonimájának számító amerikai márka különleges történetében.

A vadonatúj Jeep Wrangler a Jeep genfi standjának sztárja. A negyedik generációjában járó, ikonikus Jeep megőrizte legendás elődjének terepalkalmasságát és génjeit, és ezeket új, fejlett motorokkal, még több nyitott tetős átalakítási opcióval, valamint fokozott biztonságot és kapcsolódást nyújtó, fejlett technológiai megoldásokkal egészíti ki. A modell legendás hagyományait erősítendő a vadonatúj Wrangler mellett színre lép a standon egy eredeti, 1941-es Willys-Overland MB is, a világ legelső Jeep modellje, amely megalapozta az amerikai márka legendáját.

Az új Jeep Cherokee szintén Genfben tartja regionális premierjét. A modell új, prémium kialakítása hű marad a Jeep génjeihez, ugyanakkor vadonatúj technológiai tartalommal és fejlett hajtáslánc-opciókkal egészíti ki azt. Az Európában most először látható Jeep Grand Cherokee Trackhawk - minden idők legerősebb, leggyorsabb Jeep szabadidőjárműve - orrában egy 700 lóerős, 868 Nm nyomatékú, kompresszoros 6.2 literes V8-as benzinmotor dolgozik.

A Jeep márka szintén Genfben mutatja be a Jeep Compass Night Eagle különkiadást, amely fényes fekete díszítőelemekkel és külső optikai kiegészítőkkel kínál még agresszívabb megjelenést és még sportosabb hangulatot, kiegészítve a Jeep kompakt szabadidőjárművének kifinomult dizájnját. Az új különkiadással immár teljessé vált a Night Eagle limitált széria, amelyet az elmúlt három év során sikerrel vezettünk be Európa-szerte a Renegade, a Cherokee, a Grand Cherokee és a Wrangler modellcsaládokban.

Az európai modellpalettát érintő legfrissebb termékújdonságok és kiegészítők is megtekinthetők lesznek Genfben; köztük a 2018-as Renegade, amely továbbfejlesztett infotainment rendszerének köszönhetően minden eddiginél jobb kapcsolódást és funkcionalitást kínál. Az új fedélzeti rendszer 5,7 vagy 8,4 colos képernyőt, új navigációs, szórakoztató és kihangosító funkciókat, valamint a vezetési és utazási élményt egyaránt emelő, új tartalmakat kínál. A Jeep standon kiállított, Limited felszereltségű csúcsverzió Carbon Black külső és új Polar Plunge belső színvilágot kínál, hajtásáról a 170 lóerős, 1,4 literes MultiAir2 motor gondoskodik.

Az új Grand Cherokee S - a modell motorsport ihletésű, exkluzív különkiadása, amely még dinamikusabbá varázsolja a világ legtöbb elismerésben részesített szabadidőjárművét - szintén ott lesz a Jeep márka genfi standján. A kiállított példány 250 lóerős, 3,0 literes Multijet II dízelmotort kapott, a Bright White Clear Coat fényezéssel látványos kontrasztot alkot a fekete Nappa bőrbe és nyersbőrbe burkolt utastér.

A Jeep genfi standján négy további jármű is megcsodálható: ezeket egytől egyik a Jeep márka hivatalos alkatrészpiaci és ügyfélszolgálati partnerének, a Moparnak a tartozékaival szerelték fel. A szóban forgó modellek az új Jeep Wrangler Sahara (ötajtós kivitelben) fokozott terepalkalmasságot biztosító kiegészítőkkel felszerelt példánya; egy Hyper Green fényezésű Jeep Renegade Longitude, egy Jeep Compass Trailhawk Spitfire Orange festéssel, valamint egy Rhino kivitelű Grand Cherokee Trailhawk.

 

 

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés