03 január 2016

A Jeep® Renegade nyerte el a „2016. legjobb 4x4 modellje” díjat

• A nagy presztízsű kitüntetést a brit offroad szakfolyóirat, a 4x4 Magazine ítéli oda
• Az újságírók a modellkínálat legnagyobb teljesítményű, legkiválóbb terepalkalmasságú tagját: egy Trailhawk kivitelt tettek próbára
• „A Renegade az elmúlt öt év egyik legnagyobb jelentőségű 4x4-es újdonsága." - mondta a zsűri
• A Renegade első helyen végzett a „30 000 font alatti, középkategóriás szabadidőjárművek" kategóriájában

A világ egyik legismertebb szakfolyóirata, a nagy-britanniai 4x4 Magazine a Jeep® Renegade-nek ítélte a „2016. legjobb 4x4 modellje" címet. A nagy becsben tartott díj elismeri mindazon kiemelkedő jellemzőket, amelyek az EMEA térség számos nemzeti piacán kategóriája egyik legkeresettebb tagjává tették a kisméretű szabadidőjárművet. A 4x4 Magazine zsűrije, amely egybehangzó döntéssel hirdetett győztest, a Jeep Renegade legkiválóbb teljesítménnyel és terepalkalmassággal rendelkező kivitelét: a Trailhawk modellt tette próbára a kíméletlen tereppályán.

A Trailhawk a Jeep Renegade család csúcsmodellje, amely a márka offroad technológiáinak legjavát az FCA legkiválóbb műszaki fejlesztéseivel párosítja. Az autó nagyteljesítményű, 170 lóerős 2.0 MultiJet dízelmotorjához kilencfokozatú automata sebességváltó, valamint Jeep Active Drive Low terepváltó kapcsolódik, 20:1 végáttétellel. A 4x4 Magazine zsűrijének véleménye szerint a teljes Renegade modellcsalád kiérdemelte a díjat, és kijelentették, hogy a típus „az egyik legnagyobb jelentőségű összkerékhajtású gépkocsi, amelyet az elmúlt öt évben gyártottak."

Ezen túlmenően a 4x4 Magazine megválasztotta a Jeep Renegade-et a „30 000 font alatti, középkategóriás szabadidőjárművek" legkiválóbb képviselőjének. Ugyanitt az emblematikus Jeep Wrangler sorozatban negyedik alkalommal bizonyult a „Hardcore" kategória legjobbikának.

A Jeep modellje, amely a mai napig több mint 180 000* példányban készült az FCA modernizált Melfi üzemében, Olaszországban, színre lépésével vadonatúj méretosztályba vezette be a Jeep márkát. Azzal, hogy a Jeep fennállása során először belépett a kisméretű szabadidőjárművek kategóriájába - az EMEA térség legdinamikusabban növekvő szegmensébe -, látványosan demonstrálta, hogy immár több 'rétegmárkánál', és a legkülönfélébb kategóriákban képes sikeresen versenyre kelni. A Jeep Renegade által eddig besöpört díjak és elismerések ugyancsak azt igazolják, hogy a Jeep márka hiteles megoldást kínál ügyfelei mindennapi igényeire, miközben rendíthetetlenül hű marad eredeti, hamisítatlan offroad jellegéhez. A globális SUV-gyártók között elsőként a Jeep minden olyan méretosztályban, amelyben jelen van, a kategória legkiválóbb terepalkalmasságú tagját kínálja az ügyfeleknek.


A Jeep Renegade néhány eddigi elismerése:

„2015. legjobb új autója" - Quattroruote (Olaszország);
„2015. legjobb szabadidőjárműve" - Coches.net (Spanyolország);
„A 2016. Év Autója" - Autoesporte (Brazília);
„2015. legjobb 4x4 modellje" - 4x4 Magazine (Franciaország);
„2015. legjobb szabadidőjárműve" - 4x4 Tout-Terrain Magazine (Franciaország);
„A 2016. Év Autója" a görög szakújságírók döntése szerint.
„2016. Legjobb Vétele" a szubkompakt szabadidőjárművek kategóriájában, az Automotive Best Buys című fogyasztó-tájékoztató kiadvány (USA) szerint.

 

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kép


Download