03 szeptember 2013

A Jeep standja a Frankfurti Autószalonon

A Jeep standja a Frankfurti Autószalonon


A Jeep Frankfurtban ismét megerősíti pozícióját, mint a kényelem, technológiai tartalom és karakter terén mértékadó, minden terepen otthonosan mozgó márka. A 6. Csarnokban kialakított, 770 négyzetméteres kiállítási területen a látogatók megtekinthetik mindazon környezeteket, amelyekben a Jeep járművei érvényre juttathatják személyiségüket, a belvárostól az extrém terepszakaszokig. A stand minden eleme a teljesítményt és a kifinomultságot közvetíti. Az új Jeep Wrangler Polar limitált széria képviselője egy homokdűnéket mintázó, műgyanta felületen áll, amely az ikonikus Wrangler felülmúlhatatlan terepképességeit hivatott érzékeltetni.


A stand hátterében látható épület, illetve a középen elhelyezett három oszlop egy modern amerikai nagyváros képét közvetíti, egyszerre tisztelegve a márka amerikai gyökerei előtt, és kiemelve a Wrangler rátermettségét a városi forgalomban.
Az új Jeep Grand Cherokee egy nappali szobát mintázó terület közepén áll. Az elegáns keményfa padlózat klasszikus harmóniát, egyszersmind modern értékeket is kifejez. A modellkínálatot teljessé tevő, a terepképességeket és a városi alkalmasságot töretlen egységbe foglaló, megújult 2014-es Jeep Compass a stand középpontjában áll.

A látogatók a háttérben elhelyezett, nagyméretű kivetítőn tekinthetik meg a Jeep modellek legújabb jellemzőit és műszaki tartalmát. A standon külön területet szántak az ajándéktárgyaknak; a látogatók itt akár meg is vásárolhatják a Jeep életmód-kollekció exkluzív kiegészítőit és ruhadarabjait.

Az új Jeep Wrangler Polar limitált kiadás mellett a standon a 2014-es Jeep modellkínálat már elérhető példányai is megjelennek. A nappali szobák otthonos, kifinomult enteriőrjét idéző környezetben lép színre az új Jeep Grand Cherokee, a márka zászlóshajója. A kiállított példány a leggazdagabb, Summit felszereltségi szintet képviseli, Deep Auburn fényezéssel és kifinomult Grand Canyon Brown Natura Plus barna bőrkárpitozással. A Grand Cherokee Summit mellett egy elegáns Grand Cherokee Overland is megjelenik; a Mopar tartozékokkal felszerelt autó fehér fényezéssel és indigókék Vesuvio belső kidolgozással csodálható meg. Mindkét Grand Cherokee modellt a MultiJet II technológiával felszerelt, 3,0 literes V6-os dízelmotor hajtja, 250 LE (184 kW) teljesítménnyel és 570 Nm forgatónyomatékkal.

A standon kiemelt helyet kap a márka nagyteljesítményű zászlóshajója, a Jeep Grand Cherokee SRT. Minden idők legerősebb, leggyorsabb Jeep modellje mélypiros Cherry fényezéssel és szépia Laguna bőrkárpitozással lép színpadra. Az autó nagyteljesítményű 6.4 V8 HEMI® blokkja 468 lóerőt (344 kW) ad le percenkénti 6250-es fordulatszámon, maximális forgatónyomatéka 624 Nm 4100/percnél. A motor üzemanyag-fogyasztását és károsanyag-kibocsátását a Fuel Saver technológia csökkenti, menetdinamikája mércét állít a kategóriában: a Jeep Grand Cherokee SRT 5 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége 257 km/óra, 100 km/óráról fékezve pedig mindössze 35 méteren áll meg.

A legendás Jeep Wrangler 2014-es kiadása két példányban is képviselteti magát a standon, ahol különleges, bézs színű padlóborítás teremti meg a homokdűnék tökéletes illúzióját. Az elegáns, négyajtós Wrangler Unlimited Sahara modell orrában a 2,8 literes, 200 lóerős turbódízel motorral, Billet ezüstmetál fényezéssel, színre fújt keménytetővel és fekete bőr belsővel bűvöli el a látogatókat. A másik Wrangler a modellcsalád legszélsőségesebb, legkomolyabb terepképességekkel bíró tagja, egy Rubicon modell, amely itt kétajtós kivitelben, Flame vörös fényezéssel, fekete beltérrel és egyedi Mopar tartozékokkal felszerelve látható. A Dana 44 első és hátsó tengellyel szerelt Wrangler Rubicon annak a kapcsolható összkerékhajtási-rendszernek köszönheti utolérhetetlen terepalkalmasságát, amely egy kétfokozatú Rock-Trac NV241 terepváltón (felező: 4,0:1 áttétel), továbbá Tru-Lock első és hátsó differenciálzáron keresztül kapja a hajtóerőt. A modell aktív stabilizátor rendszere elektronikusan kiiktatható első kanyarstabilizátort kínál, ami kemény terepen még tovább növeli a Wrangler rugóútját.

Végezetül a Jeep frankfurti standjának közepén két 2014-es Jeep Compass is megjelenik. A Jeep kompakt szabadidőjárműve, amely a közelmúltban újult meg és lépett színre 2014-es modellként az európai piacon, Limited csúcskivitelében áll majd a látogatók elé. A modell 2,2 literes turbódízel erőforrása 163 lóerőt (120 kW) teljesít. A Frankfurtba ellátogató két Compass egyikét Brilliant fekete karosszériaszín és az újonnan rendelhető Saddle barna bőr belső ékesíti, míg a másik, ugyancsak Limited felszereltségű kompakt szabadidőjármű Granite Crystal fényezést és Dark Slate sötétszürke kárpitozást kapott.

A stand látogatói brosúrák és tájékoztató anyagok révén az autóipari finanszírozás szakértőjének, az FGA Capitalnak a termékeivel is megismerkedhetnek. Az összes jelentős európai piacon jelen lévő, Németországban az FGA Bank által képviselt finanszírozó egyetlen küldetése, hogy innovatív pénzügyi termékekkel, a magánvásárlókat és a vállalati ügyfeleket megcélzó, értéknövelt szolgáltatások biztosítása révén támogassa a Fiat Group Automobiles márkakereskedői hálózatát és márkáinak eladásait.

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kapcsolódó képek