Iratkozzon fel a hírlevélre

Iratkozzon fel az Stellantis Communications hírlevélre, és ismerje meg az összes újdonságot

18 jan. 2016

A Jeep® útjára indítja a márka 2016-os téli „Winterproof” road showját

A Jeep® Winterproof, az Európa legismertebb síparadicsomaiba szervezett Jeep program január 13-án vette kezdetét a svájci Alpokban fekvõ Gstaadban, január 16-ig. A nagyközönség számára kivételes lehetõséget kínál a road show, hiszen a világ egyik leginkább elismert szabadidõjármû-választékát természetes környezetében próbálhatják ki a látogatók.

A Jeep® útjára indítja a márka 2016-os téli „Winterproof” road showját


• A road shownak négy különleges síparadicsomban - Gstaad (Svájc), Megève (Franciaország), Montafon (Ausztria) és Selva Val Gardena (Olaszország) - lesz állomása
• A Jeep® modellkínálat összes tagja kipróbálható terepen; regisztráció a „Jeep Driving Experience"-en keresztül
• Tesztvezetésre és vezetéstechnikai oktatásra a Jeep Lounge-ban lehet jelentkezni

A Jeep® Winterproof, az Európa legismertebb síparadicsomaiba szervezett Jeep program január 13-án vette kezdetét a svájci Alpokban fekvõ Gstaadban, január 16-ig. A nagyközönség számára kivételes lehetõséget kínál a road show, hiszen a világ egyik leginkább elismert szabadidõjármû-választékát természetes környezetében próbálhatják ki a látogatók.

A Jeep 2016-os téli road showja Svájc, Franciaország, Ausztria és Olaszország egy-egy exkluzív síparadicsomába látogat el. Ezek tökéletes helyszínt biztosítanak a márka minden rajongója számára, hogy izgalmas tesztvezetéseken ismerkedhessenek meg a Jeep összkerékhajtású típusaival, közúton és terepen egyaránt.

A természetimádók és offroad-rajongók számára egyaránt kihagyhatatlan 2016-os Jeep Winterproof road show a kalandszellem ünnepe, ahol a hegyvidék, az aktív sportok és a szabadidõs tevékenységek iránt lelkesedõ emberek adnak egymásnak randevút. Ugyanezeket az értékeket testesítik meg a legendás Jeep márka típusai, amelyek képesek a hétköznapi vezetési feladatokat különleges élménnyé varázsolni, akár a legszélsõségesebb körülmények között is.

A Jeep márkát szoros szálak fûzik a hegyekhez és az európai Alpok prémium síparadicsomaihoz. Nem véletlenül, hiszen a hegyvidék tökéletes környezet arra, hogy próbára tegyük a 4x4-es modellek terepképességeit, megbízhatóságát és biztonságát. Minderre garancia a Jeep márkanév, amelynek modelljei magabiztosan birkóznak meg a legkeményebb terepviszonyokkal, a legszélsõségesebb kihívásokkal is. A Jeep kínálatának tagjai évszaktól függetlenül a létezõ legmagasabb szintû kényelmet, valamint a tökéletesen biztonságos elõrejutás lehetõségét kínálják, függetlenül a körülményektõl, akár jégen és havon is.

 

A kalandvágyó, nem hétköznapi életstílussal azonosuló Jeep márka egy sor különleges programmal teszi teljessé a road show élményét, lehetõvé téve, hogy az ügyfelek megismerkedhessenek a tél viszontagságaira tökéletesen felkészült szabadidõjármûvekkel. A road show minden állomásán Jeep Lounge várja a Jeep márka értékeit magukénak valló rajongókat; ezek szolgálnak a teljes modellkínálatot felölelõ tesztvezetések kiindulási pontjaként. A road show egyes állomásain mintegy húsz darab Jeep gépkocsi szállítja a vendégeket az egyik program helyszínérõl a másikra, valamint szolgál lélegzetelállító tesztvezetésekre. Minden idõk legtöbb díjat nyert szabadidõjármûve, a Jeep márka zászlóshajója, a Grand Cherokee; az ikonikus Wrangler; a legendás Jeep 4x4 terepalkalmasságot élvonalbeli dizájnnal egyesítõ Cherokee; valamint a kategóriája legkiválóbb terepképességeivel büszkélkedõ, kompakt Renegade áll az érdeklõdõk rendelkezésére.

A „Jeep Driving Experience" programon részt vevõ látogatók három offroad szakaszon: az eltérõ nehézségi fokú és hosszúságú kék, piros és fekete pályákon tehetik próbára a Jeep modellek képességeit. A tesztvezetés végeztével a látogatók a „Jeep Ice Experience" keretében olyan biztonság-centrikus vezetéstechnikai oktatásban részesülnek, ahol profi instruktorok egy különleges jégpályán mutatják be, hogyan lehet boldogulni a rendkívül nehéz, igen csúszós útfelületeken. Mindezek után a tesztvezetés résztvevõi, valamint a Jeep Lounge vendégei részt vehetnek a „Jeep Skiing Experience" elnevezésû extrém wakeboard kalandban, ahol egy kifejezetten erre a célra kialakított havas pályaszakaszon egy Jeep Renegade vontatja maga után a bátor jelentkezõket.

A road show szervezõi a gyermekekre is gondoltak: a legkisebbek a Jeep típusainak stílusjegyeivel felvértezett, pedálos Jeep kisautókban, egy külön nekik kialakított versenypályán kezdhetik meg az ismerkedést a márkával. A jövõ Jeep-pilótái így már egészen kis korban megkezdhetik a felkészülést, és finomíthatják vezetési képességeiket.
Végezetül a Jeep a sípályákról sem hiányzik majd a road show állomásain: a legkülönfélébb programokon keresztül mutatkozik be a márka és annak modellválasztéka. Franciaországban és Olaszországban a márka arculatára szabott, divatos chalet-ek várják a Jeep márka életfilozófiájával szimpatizáló látogatókat, akik a szokásosnál is élvezetesebben tölthetik a pihenés perceit.

Jeep® Winterproof road show naptár
- Gstaad, Svájc január 13-16.
- Megève, Franciaország január 21-24.
- Montafon, Ausztria február 10-13.
- Selva di Val Gardena, Olaszország február 18-21.