27 szeptember 2016

A vadonatúj Jeep Compass Brazíliában tartja világpremierjét

Az FCA új brazíliai (Goiana, Pernambuco állam) Jeep összeszerelő üzemének ünnepélyes megnyitása alkalmából a márka a mai napon Brazíliában mutatta be a vadonatúj Jeep Compass modellt.


A hamisítatlanul globális, kompakt szabadidőjárműként megvalósított, teljesen megújult Jeep Compass összesen 17 különböző, takarékos hajtáslánc-opcióval lesz elérhető a világ több mint 100 országában.

A vadonatúj Jeep Compass olyan páratlan tulajdonságok egyedülálló kombinációjával bővíti ki a márka globális lefedettségét, mint a legendás, kategóriaelső terepképességek, az előremutató, üzemanyag-takarékos erőforrások, a prémium, hamisítatlan Jeep formavilág, a kiemelkedő közúti alkalmasság, a nyitott tetős autózás élménye, valamint legkülönfélébb biztonsági és fejlett technológiai funkciók és szolgáltatások gazdag választéka.

A minden idők legjobb terepalkalmasságával rendelkező kompakt szabadidő-járműként színre lépő új Jeep Compass már 2017 első negyedévében elérhető lesz az észak-amerikai piacokon; majd 2017 második félévében az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) térségben is megkezdődik forgalmazása.
A modellre vonatkozó további tudnivalók és fényképek a novemberi Los Angeles-i Autószalonra időzített észak-amerikai premiert megelőzően lesznek elérhetők.

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kép


Download

Kapcsolódó képek