09 november 2015

Az FCA 2015. évi Dubai Autószalon sztárja

• Világpremier: a Fiat Professional új pick-upja a Fullback
• Alfa Romeo: a Giulia Quadrifoglio és a 4C Spider először jelennek meg a Közel-Keleten, a Garage Italia Custom által átalakított 4C tanulmányautóval együtt
• Most látható először a Fiat vadonatúj kompakt szedánja, a Tipo, amely az ikonikus Fiat 500 és Fiat 500X crossover modellekkel együtt lép színpadra
• Az Abarth márka hivatalos közel-keleti és észak-afrikai premierje
• A Jeep® márka modellje, az új Renegade közel-keleti premierje; emellett felvonultat három, Mopar kiegészítőkkel felszerelt koncepcióautót: a Cherokee KrawLert, a Wrangler Sahara Sun Runnert és Wrangler Dark Side-ot
• A Mopar kiegészítőket három Jeep tanulmányautón, a Chrysler 200, a Dodge Charger R/T, a Dodge Challenger Hellcat és a Fiat 500X modelleken, valamint a Fiat Professional Fullback pick-upján mutatják be

A Fiat Chrysler Automobiles november 10-14. között részt vesz a nagy presztízsű 2015. évi Dubai Autószalonon, a közel-keleti és észak-afrikai térség legnagyobb gépjárműipari eseményen. Az FCA csoport széles márkaportfoliója igen változatos modellkínálatot eredményez, amelyben többek között olyan, kiemelkedően karakteres és összetéveszthetetlen típusok is megtalálhatók, mint a Chrysler 300, Jeep Wrangler, Dodge Charger, a Ram haszonjárművek, vagy az ikonikus Fiat 500.

Az FCA a 2015. évi Dubai Autószalonon tartja a Fiat Professional új pick-upja, a Fullback világpremierjét. Itt mutatkozik be elsőként a térségben a csoport legújabb kompakt szedánja, a Fiat Tipo. Megjelenik a standon az új Fiat 500, amelyet a Fiat új piaci kihívásokra készített fel, miközben gondosan ügyelt arra, hogy hű maradjon történelmi gyökereihez, valamint az Fiat új crossovere, az Olaszországban gyártott és több mint száz országban értékesített Fiat 500X.

Az Abarth márka folytatja globális terjeszkedését, és ennek égisze alatt most először vesz részt a Dubai Autószalonon, előkészítve a márka helyi, hivatalos értékesítési csatornáinak kiépítését.
A Jeep standjának sztárja az új Renegade, amely elsőként mutatkozik be a Közel-Keleten. A kategóriájának legkiválóbb terepképességeivel rendelkező kompakt szabadidőjármű a legújabb tagja annak a Jeep családnak, amely kiemelkedő szerepet tölt be a 4x4-es gépjárművek szegmensében jövőre ünnepli 75. születésnapját. A Dubai Autószalon látogatói három izgalmas, Mopar kiegészítőkkel felszerelt Jeep tanulmány (Cherokee KrawLer, Wrangler Sahara Sun Runner és Wrangler Dark Side) mellett megtekinthetik a márka teljes modellkínálatát: a Jeep zászlóshajóját, a Grand Cherokee-t, minden idők legtöbbször kitüntetett nagy szabadidőjárművét, az ikonikus Wrangler-t, valamint a márka közepes méretű szabadidőjárművének következő generációját a Cherokee-t.

Az Alfa Romeo standja a múltat és a jövőt a jelennel ötvöző, lenyűgöző, vadonatúj modellel, a márka kiválóságának egyik legragyogóbb példájával kápráztatja el a látogatókat. A semmihez sem fogható, Ferrari technológiákból építkező, 510 lóerős Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio idén új fejezetet nyit a márka életében. A vadonatúj Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio most először mutatja meg magát Európa határain túl.

Szintén reflektorfénybe kerül az Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio, az Alfa Romeo 4C, valamint a Közel-Keleten ugyancsak első ízben látható, vadonatúj Alfa Romeo 4C Spider, amely kiemelkedő teljesítmény és a tökéletes mérnöki mestermunka találkozásából a létező legintenzívebb vezetési élményt kínálja, ellenállhatatlan megjelenéssel.
Az Alfa Romeo standján főszerephez jut a magával ragadó 4C Coupé tanulmányautó is, amely az Alfa Romeo márka, illetve a Milánóban működő építőműhely, a Lapo Elkann által alapított és vezetett Garage Italia Customs közös fejlesztése.

A Mopar márka egyedi kialakítású gépkocsik széles választékát mutatja be a kiállítás keretében. Ezek között megtalálható a Chrysler 200, a Dodge Charger R/T, a Dodge Challenger Hellcat, a Fiat 500X, a Fiat Professional egytonnás pick-upja, a Fullback, valamint a Ram Rebel, továbbá három különleges Jeep® koncepcióautó, amelyeket a Mopar kiegészítők és tartozékok kínálatából válogatva szereltek fel. Az autószalon ideje alatt a látogatók a standon felállított, hivatalos Mopar Store-ban a márka ajándéktárgy- és ruházati katalógusainak gazdag választékából is válogathatnak.

Az egyes márkák részletes leírása elérhető a csoport sajtóoldalának márkaoldalain.

 

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Csatolt file