25 október 2012

Jeep® Compass Overland: új exkluzív, prémium értékekkel gazdagodott a Jeep kompakt városi szabadidőjárműve

Az Overland a Jeep® márka terminológiájában egyet jelent az exkluzív tartalommal, és az európai premierjét Párizsban ünneplő, új Jeep Compass Overland prémium karakterrel, első osztályú részletekkel teszi még vonzóbbá a Jeep kompakt városi szabadidőjárművét. Az egyedi, 18 colos polírozott alumínium keréktárcsák, a kifinomult, kontrasztos öltésekkel varrott bőrkárpit és az alapfelszerelésként kínált csatlakoztatási és szórakoztató-tájékoztató technológiák hosszú sora méltó módon emeli a Compass kínálatának csúcsára az Overland kivitelt.

A Jeep Compass Overland kifinomult külső megjelenését a Jeep hetes osztású hűtőmaszkját díszítő, krómozott betétek, valamint alapfelszerelésként kínált, 18 colos, ploírozott könnyűfém keréktárcsák  teszik egyedivé, még jellegzetesebb, még erőteljesebb karakterrel ruházva fel a Jeep kompakt szabadidőjárművét.
Az utastérben kontrasztos öltésekkel varrott, az Overland logóval díszített bőrülések határozzák meg a kifinomult alaphangulatot. A Jeep Compass Overland belső terét új, ragyogó első és hátsó küszöbbetétek teszik tökéletesen stílusossá.
A kényelmi és szórakoztató alapfelszerelések sorában megtalálható a kifinomult, 9 hangszórós, 368 Wattos Boston Acoustics prémium audiorendszer, a hangvezérelt Bluetooth UConnect Phone mobiltelefon-kihangosító rendszer UCI kezelőfelülettel, továbbá a UConnect multimédiás infotainment és navigációs rendszer 6,5 colos érintőképernyővel, 40 GB merevlemezzel, USB és AUX bemenetekkel, valamint DVD-lejátszóval.

A kategóriában mértékadó terepképességekről az állandó aktív Freedom Drive I összkerékhajtási rendszer gondoskodik. A zárható összkerékhajtási rendszer teljes menetbiztonságot szavatol, és magabiztosan megbirkózik a kedvezőtlen időjárási körülményekkel, a rossz tapadási viszonyokkal, valamint az esőben, hóban síkossá váló utakkal.


A Jeep Compass Overland hajtásáról takarékos 2,2 literes turbódízel erőforrás gondoskodik, 163 lóerő teljesítménnyel és 320 Nm forgatónyomatékkal.
A Jeep Compass Overland modellen alapfelszerelés az első ülésekbe beépített oldallégzsák, kiegészítve a Compass eleve teljes körű biztonsági arzenálját, amely többfázisú elülső légzsákokból, hátsó és első függönylégzsákokból, valamint vészfékrásegítővel (BA), kipörgésgátlóval, elektronikus borulásvédelemmel, terepbeállítással is rendelkező blokkolásgátlóval és kifinomult visszagurulás-gátlóval felszerelt ESP menetstabilizáló rendszerből áll.

A Jeep Compass Overland modell a Compass jelenlegi, Sport és Limited kivitelekből álló választékát gazdagítja, és a közelmúltban bemutatott Black Edition limitált szériával együtt teljessé teszi a Jeep különleges modelljeinek európai kínálatát. Az új Jeep Compass Overland 2013 első negyedévében érkezik meg az európai Jeep márkakereskedésekbe.

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kép


Download