24.02.2016

A '75th Anniversary' limitált széria


A Jeepnél hagyománya van annak, hogy különleges kiadású szériákkal emlékezünk meg a legfontosabb mérföldkövekről, az elérhetetlen csúcsok meghódításáról. A mai napon a legendás márka születésének 75. évfordulóján bemutatjuk a modellkínálat összes tagjára kiterjedő '75th Anniversary' limitált szériát, amely 2016 második negyedévében érkezik a márkakereskedésekbe.

A korlátozott példányszámban gyártott (mindössze 8000 darab jut a teljes EMEA térségre) ünnepi modelleket vadonatúj külső stílusjegyek, '75th Anniversary' embléma, félmatt bronz keréktárcsák, bronz és narancssárga külső díszítőbetétek, valamint exkluzív utastér jellemzi, az ünnepi embléma dombornyomott kivitelével díszített ülésekkel.

A Genfi Autószalon látogatói előtt az ünnepi széria négy példánya kelleti majd magát, köztük a Renegade '75th Anniversary', amely egyedi dzsungelzöld (Jungle Green) fényezést kapott. Az 1,4 literes, 170 lóerős Turbo MultiAir II motorhoz 9 fokozatú automata sebességváltó, valamint a kategóriában egyedülálló Active Drive 4x4 összkerékhajtás csatlakozik. A felszereltségi listán többek között 18 colos félmatt bronz keréktárcsák, kiemelhető panelekkel szerelt, exkluzív MySky napfénytető, valamint új egyedi Gore-Tex üléskárpitok Tangerine (mandarinszínű) öltésekkel.

A Jeep Cherokee '75th Anniversary' modell ragyogó fekete fényezéssel, az új 200 lóerős, 2,2 literes MultiJet II turbódízel motorral, Jeep Active Drive II 4x4 öszkerékhajtási rendszerrel (kétfokozatú terepváltóval), kéttónusú Tangerine/Gyöngyház színű öltésekkel varrott Nappa bőrülésekkel, 8,4 colos Uconnect érintőképernyős rádióval, bixenon fényszóróval és két panelből álló panoráma napfénytetővel kínál többet.

A 75. évfordulós különkiadás Jeep Active Drive I és Jeep Active Drive II hajtási rendszerrel egyaránt megvásárolható.

Az ikonikus iconic Wrangler hasonló kezelést kapott. A modell '75th Anniversary' kiadása őrmester-zöld (Sarge Green) fényezést kapott, a kiállított példányban a nagyteljesítményű 3.6 V6 Pentastar benzinmotor dolgozik. Alapfelszerelés a karosszéria színére fújt hűtőrács, a félmatt bronz fényszórókeretek és légbeömlő torkolatok, a Power Dome motorházfedél-domborítás valós funkcióval bíró légbevezető nyílásokkal, a részlegesen önzáró differenciálmű, a prémium audiorendszerrel társuló kiegészített navigációs berendezés, az Ombre Mesh bőrülések és a fényezett, kétrészes tetőlemez.

A választékot a Jeep Grand Cherokee '75th Anniversary' kiadás teszi teljessé. A modell ragyogó fekete fényezést és nagyteljesítményű 250 LE 3.0 V6 MultiJet dízelmotort vonultat fel, nyolcfokozatú automata sebességváltóval. A felszereltség teljes körű, a 20 colos könnyűfém keréktárcsáktól a navigációs rendszeren át a Quadra-Lift légrugózásig, amellyel öt különböző szinten állítható a szabad hasmagasság, minden körülmények között optimális közúti és terepalkalmasságot biztosítva.

 

 

 

 

 


utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Legfrissebb hírek