24.02.2016

Jeep Cherokee Overland


A Jeep Cherokee Overland, a típus új csúcskivitele a kifinomult stílust, az elegáns utasteret, a prémium felszereltséget a Jeep legendás terepalkalmasságával kombinálva lép színre a Genfi Autószalonon.

A kiállított példány új világosbarna (Light Brownstone) fényezést kapott, 200 lóerős 2.2 MultiJet II dízelmotorjához 9 fokozatú automata sebességváltó társul.

Az új Cherokee Overland modell külső stílusjegyei között említést érdemel a polírozott, magas fényű hűtőrács, az új, színre fényezett betét az ajtókon és a kerékdobokon, az új 18 colos, polírozott alumínium keréktárcsák, az alapáras xenon fényszórók, valamint a hátfalon elhelyezett Overland embléma. A kifinomult megjelenéshez igen gazdag prémium felszereltség társul. Bőr borítja a műszerfalat, a vezetőülés és az első utasülés motoros állítást és négy irányban szabályozható deréktámaszt kapott (a vezető oldalon memóriával), a vadonatúj kormánykereket fabetét díszíti, az utastér több pontján eloxált ezüst dekorelemekkel találkozunk, a fűthető és szellőztethető üléseket Nappa bőrkárpit borítja. Emellett Berber szőnyegek, Alpine prémium audiorendszer, 8,4 colos érintőképernyővel szerelt Uconnect rádió, Bluetooth, GPS műholdas navigációs berendezés, motorosan állítható külső tükrök teszik teljessé az ajánlatot.

Alapfelszerelés még az Overland kivitelen a panoráma napfénytető, a motoros mozgatású csomagtérajtó, a holttérfelügyelet, a mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet, valamint a ParkSense első és hátsó tolatástámogató rendszer.
A Jeep Cherokee Overland idén nyártól kapható az európai piacokon.

 


utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Legfrissebb hírek