24.02.2016

Jeep Renegade 'Dawn of Justice' limitált széria


A Jeep Renegade 'Dawn of Justice' limitált széria a modell hollywoodi premierje előtt tiszteleg: a típus a márciustól vetített 'Batman Superman ellen - Az igazság hajnala ' című alkotásban jut szerephez. A Longitude felszereltségi szintre épülő Jeep Renegade 'Dawn of Justice' limitált széria merész megjelenését lenyűgöző Granite Crystal fényezésének és a fényes fekete kivitelű elemeknek (a 18 colos könnyűfém keréktárcsáktól a ködfényszóró és a hátsó lámpatest keretén át a hűtőmaszkig és a Jeep emblémáig) köszönheti. A motortérben egy 120 lóerős 1,6 literes MultiJet II dízelmotor található, hozzá kapcsolódó hatfokozatú sebességváltóval.

A Jeep Renegade 'Dawn of Justice' limitált széria már márciustól elérhető egyes európai piacokon.

Ez a limitált példányszámú Jeep Renegade annak a szélesebb körű együttműködésnek az eredményeként születhetett meg, amely a Fiat Chrysler Automobiles és a Warner Bros. stúdió között, a 'Batman Superman ellen - Az igazság hajnala" film kapcsán létrejött, és amelynek köszönhetően a hatalmas nézőszámokat ígérő film közönsége megismerkedhet ezzel az egyedi, sötét hangulatú és megjelenésű autóval.

A Renegade típus egy másik példánya is megjelenik a kiállításon. A Trailhawk kivitel a Jeep Active Drive Low kiprögésgátló rendszerét kapta meg. A modell takarékos, 170 lóerős 2.0 MultiJet dízelmotorjához 9 fokozatú automata sebességváltó társul. A napsárga (Solar Yellow) fényezés és a fekete bőr belső mellett 17 colos könnyűfém keréktárcsák, sötétített üvegek, fenékvédő lemezek, Hill Descent Control ereszkedés-szabályozó rendszer, vonóhorog, TPMS abroncsnyomás-felügyeleti rendszer, kétzónás klímaberendezés, valamint egy sor Mopar tartozék teszi értékesebbé a modellt.

Ez utóbbiak között olyan, egyedi, fényes fekete elemek is megtalálhatók, mint a hűtőrácson és a tükörházakon elhelyezett matricák, vagy az extrém off-road csomag.

A 'Batman Superman ellen - Az igazság hajnala , valamint az ahhoz kapcsolódó karakterek és elemek a DC Comics és a Warner Bros. Entertainment Inc. védjegyei, illetve szerzői tulajdonai.

 

 


utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Legfrissebb hírek