24.02.2016

2016-os modellévi Jeep Grand Cherokee SRT Night


A Jeep Genfben mutatja be a valaha épített legerősebb és leggyorsabb Jeep új, korlátozott példányszámú kiadását. A Grand Cherokee SRT Night lopakodóhoz méltó megjelenést mutat: az első hűtőrács kerete, a B- és C-oszlopok, valamint az oldalablakok keretei egyaránt matt fekete kidolgozást kaptak. Az elülső rátét, valamint a motorházfedélen és a csomagtérfedélen elhelyezett embléma selyemfényű fekete kidolgozású. A 20 colos keréktárcsák ugyancsak exkluzív selyemfényű fekete kivitelt kaptak, ráirányítva a figyelmet a Grand Cherokee SRT Night alapfelszereléséhez tartozó Brembo fékekre. Az egyedi belső stíluselemek között említést érdemelnek a fényűző ezüst öltésekkel varrott, Black Laguna fekete bőrülések, az ajtón kialakított, bőrrel burkolt kartámaszok, illetve a fekete króm keretekkel felszerelt középkonzol. A Jeep Grand Cherokee SRT Night piros (Velvet Red), ezüst (Billet Silver) és Granite Crystal színben rendelhető.

Ami a motorteljesítményt illeti, az SRT Night 6,4 literes V8-as erőforrása 468 lóerőt (344 kW) és 624 Nm forgatónyomatékot ad le. A menetteljesítmények lenyűgözőek: nem egészen 5,0 másodperces gyorsulás 0-100 km/órára, kevesebb mint 14 másodperces negyed mérföldes (400 m) gyorsulás, 257km/óra végsebesség.

A 2016-os Grand Cherokee SRT és SRT Night modelleken alapfelszerelés az exkluzív Performance Pages csomag, amely sportos kijelzők és mérőműszerek kibővített kínálatát tartalmazza, míg a vadonatúj üzemmódok révén a Grand Cherokee SRT tulajdonosai közúton és versenypályán egyaránt testre szabhatják autójuk vezetési élményét.

A szintén széria kivitelű rajtautomatika az autóversenyzők képességeit kölcsönzik a Grand Cherokee SRT pilótájának, módosítva a motor, a sebességváltó, a hajtáslánc, a menetstabilizáló rendszer és a felfüggesztés beállításait, és tökéletes állóhelyzeti rajtot tesznek lehetővé.

 

A Grand Cherokee SRT Selec-Track rendszere nagyteljesítményre hangolt vezérlő szoftver segítségével biztosít ötféle menetdinamikai üzemmódot (automatikus, sport, vontatás, versenypálya, és hó), hogy a vezető minden helyzetben az igényeinek és a körülményeknek megfelelő beállításokat alkalmazhassa.

 

 


utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Legfrissebb hírek